Nyheder

​Vermeer Danmark A/S har modtaget en Vermeer Pinnacle

anerkendelse, som er en betegnelse for at give kunderne en kundeoplevelse af høj standard gennem deres netværk.

Pinnacle Award er optjent grundet den høje standard inden for salg og marketing, der yder fremragende eftermarkedsstøtte samt uddannelse af deres medarbejdere. Pinnacle-priserne præsenteres og uddeles årligt af Vermeer Corporation.

"Vermeer Pinnacle-forhandlere gives for en eksemplarisk kundeoplevelse," siger Tony Briggs, vicepræsident for salg og distribution hos Vermeer Corporation. "Denne pris udmærkes til forhandlere over hele kloden, der konsekvent fører til en række vigtige forretningsresultater."


”Vermeer Danmark A/S løser denne opgave sublimt ved at bringe industrielle løsninger til hele Danmark via deres 2 afdelinger i Greve og Tørring”.

For at lære mere om Vermeer Danmark A/S, besøg vermeer.dk og arboristudstyr.dk

Vermeer Corporation leverer en reel indflydelse i en fremadskridende verden gennem fremstilling af højkvalitets maskiner til underjordiske konstruktioner, overfladebehandling, træpleje, miljø- og landbrugsudstyr. Med et ry for holdbarhed og pålidelighed er dette udstyr understøttet af en lokaliseret kundeservice og support fra uafhængige forhandlere over hele verden.

For at lære mere om Vermeer Corporation, produkter, forhandler netværk og finansieringsmuligheder, besøg vermeer.com.

Har du spørgsmål til ydelser eller sortiment?

Så udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder landsdækkende service...

...fra vores 2 afdelinger og vores 4 full-service biler!

Vermeer Danmark A/S​

Vermeer Danmark A/S er et handelsfirma som markedsfører Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vi tilbyder både salg og service af vore produkter fra vores 2 lokationer i Tørring og Greve.

Vi tilbyder alt inden for udstyr til arborister klatregrej, alle former for reb, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt tøj til arborister. Vi råder desuden over 4 fuldt udstyret service biler der kan yde assistance både på vores værksteder samt i marken.

CVR: 28287461

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:​

08.00 - 16.00​

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked