Multimaskiner

Vermeer Mini skider en multi-maskine, der kombinerer funktionalitet og magt i en kompakt maskine. Uanset om du er bygnings- eller landskabsentreprenør, har maskinen mange forskellige former for tilbehør som er nyttige for dit unikke projekt.

Det enkle designgør det nemt at skifte mellem forskellige applikationer uden besvær og samtidigt undgår du at skulle investere i forskellige maskiner for at få arbejdet gjort.

Funktioner som toforskellige chassis, kompakte størrelse og fleksibilitet gør maskinen meget nem at komme rundt med, selv på overfyldte og besværlige arbejdsområder. Der er flere modeller og motorer at vælge mellem – fra 25 hk og til 40 hk og med løfte kapacitet fra 649 kgtil 1342 kg. Tilpas din maskine til netop dine unikke behov.

Bent Tangemann

Adm. Dir.

Har du spørgsmål til ydelser eller sortiment?

Så udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vermeer S450TX

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Uanset hvor, kommer Vermeer S450TX ind og ud alle vegne da den i sin opbygning er meget kompakt og manøvre dygtig. Med dens Kubota D902 diesel motor kombineret med løfte kapacitet på ikke mindre end 648 kg er denne maskine et oplagt valg. Kombineret med de 28 forskellige typer tilbehør der kan vælges mellem er mulighederne store. Det enkle design gør det nemt at skifte mellem forskellige applikationer uden besvær og samtidig undgå at investere i forskellige maskiner for at få arbejdet gjort.

Vermeer S925TX

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Tekst er på vej.

Vermeer CTX100

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Tekst er på vej.​

Vi tilbyder landsdækkende service...

...fra vores 2 afdelinger og vores 4 full-service biler!

Vermeer Danmark A/S​

Vermeer Danmark A/S er et handelsfirma som markedsfører Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vi tilbyder både salg og service af vore produkter fra vores 2 lokationer i Tørring og Greve.

Vi tilbyder alt inden for udstyr til arborister klatregrej, alle former for reb, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt tøj til arborister. Vi råder desuden over 4 fuldt udstyret service biler der kan yde assistance både på vores værksteder samt i marken.

CVR: 28287461

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:​

08.00 - 16.00​

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked