Flishugger til salg med stor sikkerhedspakke

Hos Vermeer har vi en flishugger til salg med fuld sikkerhed til at gøre arbejdsgangen nemmere, og vi kan levere maskiner med netop dette i fokus. Vi er beliggende i Greve og Tørring men servicerer erhvervskunder over hele Danmark. Alle vores maskiner er stærke, kompakte og robuste, og de er alle udstyret med en stor sikkerhedspakke, eftersom alle vores flishuggere er udstyret med Bottom Feed Stop Bar.

Egenskaber såsom dobbeltvertikale indføringsvalser og kraftfulde motorer øger produktiviteten og effektiviteten ved anvendelse, og det er noget, som har stor betydning for enhver virksomhed, der kræver en timeløn af kunder. Med vores maskiner kan du øge effektiviteten i arbejdsgangen.

Find den rette flishugger til dit projekt

Alle vores varianter er yderst brugervenlige, hvor sikkerheden kan tilpasses lige netop dit arbejde. Med dens mange stærke og kompakte komponenter får du en flishugger, hvor sikkerheden er i top. Hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med køb, står vores ansatte til din rådighed. Vi fortæller dig gerne, hvilken maskine der passer bedst til dine behov, så dine penge er bedst muligt givet ud.

En billig flishugger fra vores sortiment kan udføre opgaven mindst lige så effektivt, som en dyrere variant kan, og derfor kan du gøre klogt i at kontakte os, når du har brug for en ny og forbedret model.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer at købe din næste flishugger hos os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og så fortæller vi, hvilke muligheder du har i forbindelse med køb af vores produkter. Vi guider dig også gerne til at købe den rette variant.

Ring til os på telefon 44 99 11 88, eller send en e-mail til mail@vermeer.dk.

Nikolaj Svarrer

Mads Lauritsen

Har du spørgsmål til ydelser eller sortiment?

Så udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vermeer BC160XL

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Den perfekte flishugger til udlejningsfirmaer, entreprenører, gartnere eller andre træservice entreprenører. BC160XL er en pålidelig flishugger, med kapacitet til at flise materiale op til 16 cm i diameter.

Vermeer BC190XL - Parat til at vise resultat

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Nyhed fra Vermeer i 1500 kg klassen.

Automatisk tilkobling af skærehjulet, 48 hk Kubota diesel,

4 knive, fantastisk indførings kapacitet 203X304 mm med SmartFeed.

Ekstremt servicevenlig

Vermeer BC230XL - Bedste i sin klasse

Klik på billedet for at se det større opløsning​

BC230XL er absolut den bedste flishugger i sin klasse. Med en Kubota Diesel motor på 66 hk. med et ermormt kraftigt indtræk, selv til hele træer. 270 grader drejekrans meget nem at betjene. Masinen er udstyret med smart feed og vejer lige under 2000 kg.

Vermeer BC1000XL - Maksimere styrke

Klik på billedet for at se det større opløsning​

BC1000XL er maskinen for flisning af større materiale. Med en motor på 85 hk klarer den på en effektiv måde at flise materiale op til 30 cm i diameter.

Vermeer BC2100XL - Rå magt kræft - God præstation

Klik på billedet for at se det større opløsning​

BC1200XL er flisehuggeren for dem, der ønsker at kombinere det rå power med god præstation og kunne lave god flis i grønne områder eller træstammer på op til 30,5 cm i diameter.

Vi tilbyder landsdækkende service...

...fra vores 2 afdelinger og vores 4 full-service biler!

Vermeer Danmark A/S​

Vermeer Danmark A/S er et handelsfirma som markedsfører Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vi tilbyder både salg og service af vore produkter fra vores 2 lokationer i Tørring og Greve.

Vi tilbyder alt inden for udstyr til arborister klatregrej, alle former for reb, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt tøj til arborister. Vi råder desuden over 4 fuldt udstyret service biler der kan yde assistance både på vores værksteder samt i marken.

CVR: 28287461

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:​

08.00 - 16.00​

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked