Døgnservice

Vi tilbyder service og vedligehold af maskiner, hvilket gør at de altid er sikker på at have en velfungerende maskine. Vore veluddannet service teknikker gennemgår løbende videreuddannelserhos Vermeer samt andre relevant kurser. Vi kan desuden tilbyde kran inspektion samt andre specifikke krav for at kunne udføre en første klasses service og være opdateret til at kunne udføre service med den nyeste teknologi på hele vores sortiment af Vermeer maskiner.

​​

Vores service team består i dag af 7 service teknikker, som er fordelt på med henholdsvis 4 på værkstedet Greve og 3 på værkstedet i Tørring. Vores 4 servicebiler er alle veludstyretog tilpasset til at udføre service samt andre speciel opgaver.

Greve Afdeling​

​André Vistisen (servicechef)

Rasmus Sørensen

Morten Sommer

Tørring Afdeling

Niels Klausholm

Mark Højvang

Bent Nygaard Hansen

Har du spørgsmål til ydelser eller sortiment?

Så udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder landsdækkende service...

...fra vores 2 afdelinger og vores 4 full-service biler!

Vermeer Danmark A/S​

Vermeer Danmark A/S er et handelsfirma som markedsfører Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vi tilbyder både salg og service af vore produkter fra vores 2 lokationer i Tørring og Greve.

Vi tilbyder alt inden for udstyr til arborister klatregrej, alle former for reb, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt tøj til arborister. Vi råder desuden over 4 fuldt udstyret service biler der kan yde assistance både på vores værksteder samt i marken.

CVR: 28287461

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:​

08.00 - 16.00​

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked