Styret underboring

Vermeer er førende indenfor styret underboring (også kaldet no dig), ikke kun i Danmark, men på verdensplan. Når det kommer til styret underboring produkter og maskiner, har Vermeer en større markedsandel end noget andet fabrikat på markedet.

Eksperter i styret underboring

Præcision, pålidelighed og anvendelighed er bare nogle af de egenskaber, som kendetegner Vermeers kraftfulde boremaskiner. Vi har igennem mange år kombineret den menneskelige erfaring med den nyeste teknologi, og det er vi stolte af. Det har blandt andet gjort at vi har været med til at sætte nye, stærke standarder inden for styret underboring.

Boremaskinens unikke opbygning er udført med en intelligent præcision, således at trækkraft og moment udgør et helt unikt stykke mekanik. Styret underboring bruges til installering af gas, el, tele samt kloakledninger med en præcision der ikke er set før. De fleksible borerør muliggør boring i både linjer og buer, hvilket gør styret underboring til et solidt alternativ til traditionel opgravning, der koster både tid og penge.

Styret underboring i praksis

Styret underboring foregår i praksis ved at der arbejdes mellem to arbejdshuller. Disse udgraves først, hvorefter der bores en linje mellem starthullet og modtagerhullet på den strækning, som er planlagt på forhånd. Det lille arbejdsområde gavner både beboere, infrastruktur og naturen, som skånes for ødelæggende indgreb i form af store opgravninger og renovationer. Derfor er styret underboring blandt andet perfekt i bymiljøer, som for eksempel ved veje og jernbaner, men også og i naturområder, der ikke må skades unødigt.

Fordele ved styret underboring

  • Ingen opgravninger
  • Ingen trafikproblemer
  • Ingen ødelagte områder
  • Kort anlægstid

Styret underboring er en af de nemmeste og meste miljøvenlige måder at anlægge for eksempel rør eller ej i etablerede områder. Især i byområder med dyr belægning og meget trafik kan styret underboring gøre den store forskel i arbejdsprocessen.

Supplerende udstyr: Bentonit, miksersystem, Atlas boreplanner, Søgeudstyr osv.

Tilbehør og værktøj: Borerør, borehoved, boreplader, trækpropper, swivler og meget mere.

Kontakt Vermeer Danmark A/S for mere information eller besøg en af vores to lokationer i Greve eller Tørring. Her vil vores sælgere og serviceteknikkere tage godt imod dig.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.

Produkter i denne kategori:

D6x6 Six Shooter

Vermeer D6X6 – lille men kraftfuld

Den helt rigtige maskine til stikledninger, vores motoriserede raket. Maskinen fylder ikke mere end 90 x 292 cm. Den kommer til hvor alle andre giver op, maskinen er let at betjene og kan med lethed installere op til 160 mm. afhængigt af jordforholdene. Størrelsen sammen med den lave vægt gør det muligt og enkelt at transportere maskinen fra job til job. Vægt kun 1200 kg

D9x13 S3

Vermeer D9X13 S3 – Lille men, kraftfuld!

D9x13 S3, med en bredde på 90,2 cm, er et perfekte arbejdsredskab for boring i der hvor pladsen er begrænset. Gummilarvebånd giver et lavt jordtryk, som gør det muligt at nemt køre maskinen uden at ødelægge for meget. Trods sin kompakte størrelse maskinen drives af en 47 hk dieselmotor, som leverer både et kraftig træk på 4082 kg, men også et moment på ikke mindre end 1 763 Nm. A high-performance boremaskine til en rimelig pris.

D20X22 S3

Vermeer D20X22 S – kraftfuld og imponerende maskine

D20X22 S3 er afløseren for D16X20 er den seneste innovation blandt Vermeers boremaskiner. S3 som står for Speed hastighed på slæden mm, Simplicity står for enklehed i betjening mm. Sound står for den lav dB som de i dag beskriver som ekstrem lav. Med en Kubota diesel motor på ikke mindre end 63 hk, leverer maskinen et vridningsmoment på 2711 Nm, hvilket letter boring under vanskelige forhold. Desuden er D16X20 designet således, at adgangsforholdene ved servicering af motoren er yderst venlige. Maskinen designet for fremtiden!

D23X30 S3

D23X30 kombinerer kvalitet med den seneste teknologi. S3 som står for Speed hastihhed på slæden mm, Simplicity står for enklehed i betjening mm. Sound står for den lav dB som de i dag beskriver som ekstrem lav. En turboladet Kubota Diesel Tier 4 final på ikke mindre end 83 hk samt Auto Drill teknologi, gør at der kan bores med såkaldt fartpilot. Maskinen trækker hjem via Auto Drill, dette letter det til tider hårde job ved tilbage reamning. Desuden er D23X30 udstyret med CARVE steering som muliggør boring og styring gennem ekstremt hårde jordforhold uden brug af specielt klippeboringsudstyr!

Nu med Dansk produceret kabine

D24x40 S3

Vermeer D24x40 S3– høj rotationsmoment sikrer en succesfuld boring

Maskinen leverer et rotationsmoment på hele 5423 Nm og den kraftige John Deere dieselmotor på hele 125 HK har kræfterne til at få jobbet udført. S3 som står for Speed hastihhed på slæden mm, Simplicity står for enklehed i betjening mm. Sound står for den lav dB som de i dag beskriver som ekstrem lav. Rack and Pinion ydes der hele 4 års/4000 timers garanti, hvilket understreger kvaliteten.

Reelt skulle denne have heddet, D28X50 men man har bibeholdt det klassiske navn D24X40 som er verdens mest solgte maskine i HDD

D40X55 S3

Vermeer D40X55 – mellemstor maskine med mange muligheder

D40X55 S3 Navigator har det meste der behøves for at udføre selv store opgaver. S3 som står for Speed hastihhed på slæden mm, Simplicity står for enklehed i betjening mm. Sound står for den lav dB som de i dag beskriver som ekstrem lav.Med en motorkraft på hele 140 hk kan maskinen levere et rotationsmoment på hele 6772 Nm, hvilket er det største i denne klasse. Takket være det kompakte design, kan den leveres i med enten 3 m eller 4,57 meter borerør. Det enkle tandstangssystem eliminerer det gamle kædetræk. Sektioner på tandstangen kan skiftes på enkel vis. Førerhus med A/C

  • Diesel motor: John Deere PowerTech 140 hk.
  • Multi-function display (MFD)
  • AutoDrill
  • Rock Adaptable Terrain Tool
  • 152 m eller 183 m borerør

D60X90 S3

D60x90 S3 er Vermeers afløser, for den gamle kæmpe D50X100. Denne D60X90 S3 er en helt ny type maskiner med integreret førerhus med rigtig mange detaljer. Maskiner er med 4.57 m borerør på enten 2.875" 7,3 cm 4.57 m lange i alt 183 meter i magasinet. Eller 3,5" 8,9 cm 4.57 m lange og i alt 110 m i magasinet. Vandpumpe på ikke mindre end 570 L. pr. Min. Maskinen er med trådløs fjernbetjening og ny betjenings skærm med integreret DCI AURORA skærm og meget mere. En maskine der skal opleves.

D100X140 S3

D100X140 er Vermeers nye generation af boremaskiner. En Maskine der ikke tidligere er set så kraftig i den størrelse. Maskinen kan leveres med egen kran der kan løfte rør magasiner af og på. Rørene fås i 2 længder: 4,57 cm og 6 m 3,5" firestik I som er af den velkendte kvalitet. Motoren er en Cat Tier 4I 275 hk. Vandpumpe 870 L pr. min. Førerhuset er nyudviklet med Vermeer nye dobbelt skærme med indbygget DCI remote samt en masse lækkert teknik. En maskine der skal opleves.

D220X300 S3

Vermeer's D220X300 kompakte maxi rig med et træk på ikke mindre end 108 tons og et moment på 300 Nm er denn maskine en af de kraftigste i sin klasse. Vand pumpe på 1250 L pr. min gør at denne maskine nemnt lave jobs på op til 1200 m. Den er bygget op som en mindre maskine og betjeningen er på nøjeagtig samme måde som alle nye S3 maskiner fra Vermeer. Borerør er alle double schoulder og i 6 m længde. Der er en rør holder, så men kan have 5 rør klar og Vermeer Danmark har fået en rørtang designet til løft af 3 rør så man nemt kan lade den med flere rør.

D330X500

Med et imponerende træk på ikke mindre end 158 tons og et rotationsmoment på hele 68 000 Nm, har den kraftfulde D330X500 tilstrækkeligt med kapacitet til at udføre de mest komplekse og besværlige opgaver. Helt klart en kæmpe maskine der kan få alle de store job i hus.