Stubfræser

Vermeer har været førende inden for rodfræser maskiner siden 1950. Her så vores første strubfræser dagens lys i Pella, Iowa. Det tog hurtigt fart for os, og selv 67 år efter dominerer vi stadig markedet indenfor rodfræser maskiner.

En stor del af vores succes skyldes en hang til at finde innovative løsninger, men i høj grad også at vi har lagt os fast på at være en pålidelig producent. Vores maskiner er holdbare, sikkerhedsgodkendte og virker upåklageligt.

Stubfræser maskiner er vores passion

Med tiden er vores produktsortiment inden for stubfræser naturligvis vokset, og i dag tilbyder vi et bredt udvalg og et varieret stubfræser program. Lige fra den mindste stubfræser, til de helt store maskiner, fås vores løsninger som både diesel og benzin, og med hjul eller larvebånd.

Alle stubfræser vi laver, er i besiddelse af vores "hemmelige ingrediens", nemlig det unikke Yellow Jacket, som er Vermeers eget tandsystem. Tandsystemet gør ikke bare en stor del af arbejdet, vores team har også designet et stubfræser tandsystem med et helt unikt design, som forlænger levetiden og gør servicering af maskinen meget nemmere.

Hvad en stubfræser kan gøre for dig

En stubfræser er den perfekte løsning for dig, der ønsker en nemmere og tidsbesparende løsning på at fjerne gamle stubbe, hække, nedgravede pæle og lignende. En stubfræser hjælper dig med at fjerne generende træstød i bede, haver, indkørsler med mere. Vores maskiner er specialdesignet til at kunne klare stort set alle typer terræn og materialer, og tager det meste.

stubfraeser

Stubfræser

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.