Rodfræser

Vermeer har været førende inden for rodfræser maskiner siden 1950. Her så vores første rodfræser dagens lys i Pella, Iowa. Det tog hurtigt fart for os, og selv 70 år efter dominerer vi stadig markedet indenfor rodfræser maskiner. En placering vi naturligvis er ganske stolte af.

En stor del af vores succes skyldes en naturlig trang til at finde innovative løsninger, men i høj grad også at vi har lagt os fast på at være en pålidelig producent af rodfræser af alle størrelser. Vores maskiner er holdbare, sikkerhedsgodkendte og virker upåklageligt, selv efter adskillige års arbejdskraft.

Rodfræser maskiner er og bliver vores passion

Med tiden er vores produktsortiment inden for rodfræser maskiner naturligvis vokset i takt med vores udvikling af nye produkter. I dag tilbyder vi et bredt udvalg og et varieret rodfræser program. Lige fra den mindste rodfræser maskiner, til de helt store apparater, fås vores løsninger som både diesel og benzin, og med hjul eller larvebånd.

Alle rodfræserapparater vi laver, er i besiddelse af vores ”hemmelige ingrediens”, nemlig det unikke Yellow Jackettandsystem, som Vermeer selv har udviklet og taget patent på. Tandsystemet gør ikke bare en stor del af arbejdet, vores team har også designet et rodfræser tandsystem med et helt unikt design, som forlænger levetiden og gør servicering af maskinen meget nemmere. Det er dette der virkelig adskiller os fra vores konkurrenter på markedet.

Hvad en rodfræser kan gøre for dig

En rodfræser er den perfekte løsning for dig, der ønsker en nemmere og tidsbesparende løsning på at fjerne gamle rødder, hække, nedgravede pæle og lignende. En rodfræser hjælper dig med at fjerne generende stubbe og trælevn i bede, haver, indkørsler med mere. Vores rodfræsermaskiner er specialdesignet til at kunne klare stort set alle typer terræn og materialer, og tager det meste.

rodfraeser

Rodfræser

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.