Rod fræser

Hos Vermeer Danmark A/S producere og forhandler vi entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, herunder også vore populære rod fræser maskiner. Vores to butikker i Tørring og Greve står for salg af vore maskiner og produkter, men varetager også serviceopgaver af alle rod fræsermaskiner. Vores veluddannede serviceteknikere gennemgår løbende videreuddannelse hos Vermeer, og er derfor altid opdaterede omkring det sidste nye på alle maskiner, der er i vores sortiment.

Resultatet af et godt rod fræser job

Når der skal vælges rod fræser bør et af spørgsmålene være, om du efterfølgende skal bruge flisen. Flis har en klimamæssig fordel, da træ er en både miljøvenlig og vedvarende energikilde. Bruger man en rod fræser, er det en særdeles effektiv måde at skaffe sig af med træ- og grenaffald.

Er du parkforvalter, vil en rod fræser sørger for nemmere vedligeholdelse af de grønne områder, og rod fræser resultatet kan bruges til miljørigtig bekæmpelse af ukrudt. Der er ingen grund til bekymring for sikkerheden og brugen af den nye maskine, for med de nyeste rod fræser fra Vermeer, vil du få maskiner, der lever op til alle de seneste sikkerhedskrav, samt har fokus på god ergonomi til sikring af medarbejderes ve og vel.

Er du anlægsgartner og har brug for en rod fræser til at klare opgaver i en håndevending, vil en rod fræser fra Vermeer reducere træets massefylde med op til 80 %, hvilket giver væsentlig lavere omkostninger til transport og bortskaffelse af haveaffaldet. Samtidig kan du naturligvis udmærke dig ved at tilbyde din kunde et værdifuldt slutprodukt, idet flis er både dekorativt og ukrudtshæmmende bunddække til bede i haven. Bruges det ikke, kan du med fordel videresælge flisen til andre kunder.

Som skovejer eller skoventreprenør kan du blandt andet bruge en rod fræser til at tynde ud i bevoksningen, og samtidig producere professionel biomasse - den type, der blandt andet efterspørges af kraftvarmeværkerne.

Hvilken rod fræser skal du vælge hvornår?

Inden du køber en rod fræser, er der en del overvejelser at tage i betragtning. Det er derfor vigtigt at sætte sig nogle klare billeder for hvilke behov man har, samt hvilket budget man vil bruge på en rod fræser. Det kan også være nødvendigt at tænke på sin øvrige maskinpark og sine arbejdsopgaver generelt set. De to sidste er naturligvis mest interessant, hvis man er entreprenør eller virksomhedsejer, hvilket størstedelen af Vermeers kunder er.

Gode rod fræserspørgsmål at stille sig selv, kunne for eksempel være: • Hvad har jeg af krav til kapacitet og maximale trædiameter rod fræser maskinen skal kunne tage? • Skal jeg bruge flisen efterfølgende, og hvis ja, til fyring, afdækning eller begge dele? • Hvilken type køretøjer og arbejdsopgaver skal min rod fræser bruges til?

 Rod fræser

Rod fræser

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.