Klatregrej

Når vi siger klatregrej, er der mange der tænker klatresport, bjergbestigning og klatrevægge i aktivitetscentre. Klatregrej er dog så meget mere end bare det. Og hvad mange ikke tænker over, er at klatregrej også bruges af de, der lever af at beskære træer og lignende opgaver. I disse tilfælde kaldes klatregrej også ofte for arborist udstyr, men værktøjet er det samme. Vi er altid leveringsdygtige i klatrereb, slynger, hjelme, seler og meget, meget mere inden for klatregrej.

Klatregrej til den professionelle træklatrer

Træklatring (herunder også topkapning og sektionsfældning) er nødvendig, når der for eksempel skal fældes større træer eller beskæres. Som professionel træklatrer arbejdes der med motorsav og professionelle klatreteknikker, hvilket naturligvis også sætter krav til det benyttede klatregrej.

Hos Vermeer ved vi hvor vigtigt et job du udfører højt over jorden. Derfor vil vi gerne lette dine bekymringer, så tager du dig af motorsaven og teknikken, så sørger vi for det bedste klatregrej, du kan få fat i. Vi arbejder kun med sikkerhedsgodkendte leverandører, og kan altid anbefale og guide i nye produkter og løsninger inden for klatregrej. Vi anbefaler altid at du jævnligt gennemgår dit klatregrej, og efterser det for brud og slitage, samt at du ved lejlighed holder dig orienteret om nye og bedre løsninger. Det er her vi kan hjælpe dig med at få det fulde overblik, så du sparer tid og besvær.

Klatregrej der holder dig oppe

Hos Vermeer har vi altid et stort udvalg af klatregrej, lige fra klatresko, sele, kalkposer, bremser eller karabinhager. Vores produktsortiment tæller markedets bedste og mest respekterede og sikkerhedsgodkendte mærker, og lige meget hvilket klatregrej der står på indkøbslisten i dag, kan du være sikker på at få en konkurrencedygtig pris hos os. Vores personale er altid klar til at hjælpe dig i butikken i Greve eller per telefon, hvis du er i tvivl om dine behov. Vi er specialuddannet og trænet i at kende de små finesser og elementer, der adskiller de forskellige mærker af klatregrej, samt hvilket klatregrej du har behov for, i en given situation. Vi tænker på din sikkerhed frem for alt.

klatregrej

klatregrej

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.