Kædegravere

kaededegravere

Mellemstore kædegravere du kan stole på. Vermeers mellemstore kædegravere er præstationsvillige og slidstærke. Enkle at manøvrere, lette at servicere og arbejdseffektive. Det er bare nogle af de egenskaber, som kendetegner disse maskiner.

Med modeller, der dækker alt fra store og højproduktive til kompakte og hjemmetilpassede, findes der altid en Vermeer-maskine som passer til dine individuelle behov.

Alle vores kædegravere er hydrostatiske. De er udrustede med kædegravere, dozerblad og vibrerende kabelplov. Maskinerne kører enkelt både fremad og bagud ved hjælp af en vippende fodpedal.
Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.

Produkter i denne kategori:

RT350

Vermeer RT350 – kompakt design, enkle egenskaber

Lidt er faktisk meget, når det kommer til Vermeers RT350. Med dens kompakte design og enkle egenskaber, er RT350 det perfekte arbejdsredskab for små daglige graveprojekter.

Dieselmotor: Cummins 37 hk
Gravedybde: 120 cm
Gravebredde: 30 cm
Plovdybde: 60 cm

 

 

 

RT450

Den hydrostatiske RT450 traktor med muligheder for at montere kædegraver, Vibrator plov, Grave aggregat samt dozerblad. Maskinen er en meget kraftfuld og brugervenlig maskine der med disse kombinationer kan udføre rigtig mange opgaver. Fører har mere præcis kontrol via en servostyret drive pumpe og et roterbart førersæde. Sikkerheds system monteret på traktor til overvågning af fører.

Diesel motor: Deutz 42 hk. Kædegraver dybde max: 152 cm bredde 12 cm. Ploblade dybde max: 60 cm.

RT550

Vermeer RT550 – den produktive arbejdsmaskine

Vermeers RT550 er den hydrostatiske maskine med næste generations hjulbårne teknologi. Baseret på et gennemtestet design, er RT550 stærkere og har en mere robust længdeform, med et lavere centreret tyngdepunkt, i forhold til de mindre varianter.

RT550 er udstyret med et sikkerhedsniveau som automatisk slukker motoren, når føreren flytter sig fra stolen. En servostyret drivpumpe og et roterende førersæde giver en mere præcis kontrol over maskinen.

Dieselmotor: Deutz 76 hk
Gravedybde: 150 cm
Gravebredde: 40 cm
Plovdybde: 75 cm

RTX750

Vermeer RTX750 – multimaskinen som kan udføre det meste

Kædegraveren RTX750 er maskinen til både kædegravning og kabel plovning. Med en automatisk servostyring, ergonomisk operatørstation og motorhjelm af glasfiber, er RTX750 bygget til at klare det meste. RTX750 er lillebror til RTX1250 med mange identiske egenskaber, men med en motorkraft på 75 hk.

Føreren har en mere præcis kontrol over maskinen med hjælp af en servostyret drivpump og et roter bart førersæde. For at øge sikkerheds niveauet ved anvendelse findes der et system som automatisk slukker motoren når operatøren forlader sædet.

  • Dieselmotor: Cummins Tier III 75 hk
  • Gravedybde:  152 cm
  • Gravebredde: 15-30 cm
  • Plovdybde: 91 cm

RTX1250

Vermeer RTX 1250 – firehjulsstyret larvebånd, terræn mester

Maskinen er udstyret med turbo dieselmotor, quad track eller hjul, 90°-vridbart førersæde og operatør station samt dozerblad. Som tilbehør findes bla. kædegraver, vibrator plov og fræsehjul.

XTS1250 er en opdateret version af RTX1250 med mange ligheder. Til forskel fra RTX1250 har XTS1250 stål larvebånd i stedet for gummilarvebånd, hvilket giver et endnu bedre vejgreb og med en øget trækkraft samt en enorm stabilitet ved ujævne jordforhold. Eksempelvis ved fedtet ler eller løst sand, her hjælper quad track systemet til at øge kabelplovningsproduktiviteten. Med XTS1250 har man med den højre vægt en endnu bedre  stabilitet og vejgreb. XTS1250 er forberedt til kabelplov for et øge produktiviteten.

  • Dieselmotor: Cummins Tier III, 120 hk
  • Dozerblad: 203 cm bred, 30° vertikal vridning og 10° horisontal vinkel
  • Gravedybde: 183 cm
  • Kabelplov: 91 cm
  • Fræsehjul: 40 cm