Jordraket

Vermeer er førende indenfor jordraket løsninger (også kaldet styret underboring eller no dig), ikke kun i Danmark, men på verdensplan. Når det kommer til jordraket produkter og maskiner, har Vermeer en større markedsandel end nogen anden producent på markedet.

Eksperter i jordraket løsninger

Præcision, pålidelighed og anvendelighed er bare nogle af de nøgleord, som kendetegner Vermeers kraftfulde jordraket løsninger. Vi har igennem mange år kombineret den menneskelige erfaring med den nyeste teknologi. Det har blandt andet gjort at vi har været med til at sætte nye, bæredygtige standarder inden for jordraket produkter og værktøjer Fordele ved at bruge en jordraket • Ingen opgravninger • Ingen trafikproblemer • Ingen ødelagte områder • Kort anlægstid

At arbejde med jordraket maskiner er en af de nemmeste og meste miljøvenlige måder at anlægge for eksempel rør eller ej i etablerede områder. Især i byområder med dyr belægning og meget trafik kan en arbejdsgang med jordraket gøre den store forskel i arbejdsprocessen.

Supplerende udstyr: Bentonit, miksersystem, Atlas boreplanner, Søgeudstyr osv. Tilbehør og værktøj: Borerør, borehoved, boreplader, trækpropper, swivler og meget mere.

Jordraket arbejde i praksis

Styret underboring med jordraket foregår i praksis ved at der arbejdes mellem to arbejdshuller. Disse udgraves først, hvorefter der bores en linje mellem starthullet og modtagerhullet på den strækning, som er planlagt på forhånd. Det lille arbejdsområde gavner både beboere, infrastruktur og naturen, som skånes for ødelæggende indgreb i form af store opgravninger og renovationer. Derfor er arbejde med jordraket blandt andet perfekt i bymiljøer, som for eksempel ved veje og jernbaner, men også og i naturområder, der ikke må skades unødigt.

Kontakt Vermeer Danmark A/S for mere information eller besøg en af vores to lokationer i Greve eller Tørring. Her vil vores sælgere og serviceteknikkere tage godt imod dig og vejlede dig i valg af jordraket til netop dit behov.

Jordraket

Jordraket

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.