Flishugger

Hos Vermeer Danmark A/S markedsfører vi Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, herunder også vore populære flishugger. Vores to afdelinger i henholdsvis Tørring og Greve står for salg af vore maskiner og produkter, men varetager også opgaver serviceopgaver af alle maskiner. Vores veluddannede serviceteknikere gennemgår løbende videreuddannelse hos Vermeer, og er derfor altid opdaterede omkring det sidste nye på alle flishugger og øvrige maskiner, der er i vores sortiment.

Hvilken flishugger skal du vælge?

Inden du køber en flishugger, er der en del overvejelser at tage i betragtning. Det er derfor vigtigt at sætte sig nogle klare retningslinjer for hvilke behov man har, samt hvilket budget man vil investere på en flishugger. Det kan også være nødvendigt at tænke på sin øvrige maskinpark og sine arbejdsopgaver generelt set. De to sidste er naturligvis mest interessant, hvis man er entreprenør eller virksomhedsejer, hvilket er størstedelen af Vermeer Danmarks kunder.

Gode flishugger spørgsmål at stille sig selv, kunne for eksempel være:

  • Hvad har jeg af krav til kapacitet og maximale trædiameter flishugger maskinen skal kunne tage?
  • Skal jeg bruge flisen efterfølgende, og hvis ja, til fyring, afdækning eller begge dele?
  • Hvilken type køretøjer og arbejdsopgaver skal min flishugger bruges til?

Resultatet af en flishugger

Når der skal vælges flishugger, bør et af spørgsmålene være, om du efterfølgende skal bruge flisen. Flis har en klimamæssig fordel, da træ er både miljøvenlig og vedvarende energikilde. Og bruger man en flishugger, er det en særdeles effektiv måde at skaffe sig af med træ- og grenaffald.

Er du for eksempel parkforvalter, vil en flishugger sørger for nemmere vedligeholdelse af de grønne områder, og flishugger resultatet kan bruges til miljørigtig bekæmpelse af ukrudt. Og der er ingen grund til bekymring, for med de nyeste flishugger fra Vermeer, vil du få maskiner, der lever op til alle de seneste sikkerhedskrav, samt har fokus på god ergonomi til sikring af medarbejders ve og vel.

Som skovejer eller skoventreprenør kan du med fordel bruge flishugger til at tynde ud i bevoksningen, og samtidig producere professionel biomasse - den type, der efterspørges af kraftvarmeværkerne.

Er du anlægsgartner og har brug for en flishugger til at klare opgaver i en håndevending, vil en flishugger fra Vermeer reducere træets massefylde med op til 80 %, hvilket giver væsentlig lavere omkostninger til transport og bortskaffelse af haveaffaldet. Samtidig kan du naturligvis udmærke dig ved at tilbyde din kunde et værdifuldt slutprodukt, idet flis er både dekorativt og ukrudtshæmmende bunddække til bede i haven.

flishugger

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.