Flishugge

Hos Vermeer Danmark A/S har vi gjort vores passion til vores levebrød. Vi markedsfører Vermeer flishugge og entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vores afdelinger i henholdsvis Tørring og Greve står for salg og service af alle maskiner, der er i vores sortiment. Vores dygtige serviceteknikkere gennemgår løbende videreuddannelse omkring både flishugge maskiner og øvrige produkter, for at holde sig opdaterede om hele vores sortiment. Deres servicebiler er altid klar til at møde kunden mange steder i landet, når behovet opstår.

Spørgsmål du bør stille dig selv

At købe en flishugge er ikke noget man bare lige gør på 5 minutter. Det kræver at man inden køb har stillet sig selv nogle afgørende spørgsmål, omkring hvad man har behov for i sin flishugge maskine. Du bør derfor altid overveje faktorer som kapacitet og maximal trædiameter, typen af køretøj flishugge maskinen skal bruges med, samt hvorvidt du skal bruge flisen efterfølgende – Og eventuelt til hvad.

Flishugge fordele for dig der ejer et flisfyr

Ejer du et flisfyr, og er interesseret i at købe en flishugge for at skaffe mere brændsel, vil en flishugge sørger for at du får nemmere biobrændsels til fyret. Der kan bortskaffes for eksempel træer, grene og buske, men også læhegn og andre trækonstruktioner. En flishugge vil give dig maksimal effektivitet og flos flis kvalitet, klar til at fyre med.

Flishugge fordele for dig der er udlejer

Er du udlejer af boligkompleks eller villaer med mere, kan en flishugge være en god investering, til at lette arbejdet med haver, gårdmiljøer med mere. En flishugge er en efterspurgt maskine til denne typer bruger, fordi den er nem at anvende, også af ikke-professionelle brugere. Med Vermeer flishugge produkter, får du sikkerhedsgodkendte maskiner efter højeste EU standard.

Der er også mange andre brancher og virksomheder der kan have gavn af en flishugge maskiner. Vi forhandler for eksempel flishugge produkter til alt fra parkforvaltere, skoventreprenører og anlægsgartnere.

Flishugge 

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 44 99 11 88 eller mail@vermeer.dk for spørgsmål.